A JE LETOS

leto za rekorde??? Kdo bi vedel. Ampak vse tako kaže. Najprej Trans-Slo, kjer sem ugotovil, da lahko premikam meje nemogočega, še posebej kar se tiče vzdržljivosti. Tempo je bil iz dneva v dan boljši, utrujenost zanemarljiva, res dobri občutki. 
In, ko sem bil prepričan, da letos ne bom nekaj hodil po tekih, se je stvar hitro spremenila in po nekaj dobrih treningih je padla odločitev, da poskušam popravit svoj najboljši čas na maratonu. Tako je padel Treviso in seveda nov rekord maratona (no ne glih svetoven), ampak za mene, skor tak ko da je.
Po Trevisu sem se nakako zavestno odločil, da letos spustim vse te, kot jim jaz pravim konjske dirke, se pravi te kratke teke kot so razne 10ke al pa še kaj manj in je bil moja naslednja destinacija Ormož. Ja tu pa res nisem šel z nekimi hudimi ambicijami, razen, da odtečem eno fajn polovičko. Tko okol 1:25, al pa nekje tu. Ampak pol je začelo letet, pa je šlo ko za stavo in to z lahkoto. V cilju se je ura ustavila na 1:22:03. Jaz fulll zadovoljen z svojim tekom, ker je kar zahtevna trasa. No, ampak včeraj pa začnem premišljevat, kolk pa jaz sploh imam najboljši čas na 21 km. In kaj ugotovim, da sem popravu še eno svojo znamko za skoraj pol minute.
In zdaj se resno sprašujem a je letos leto za REKORDE.

A, bo letos še kaj bolje kot je tole???

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2