Še mal pa konec ŠOLE

Tako je, končalo se bo dve-letno skoraj vsakodnevno potovanje v Ljubljano. Seveda je bilo to izključno po moji želji, vendar pa sem zdaj kar vesel, da je tega počas konec. Seveda pa le ni vse tak slabo, fajn smo se imeli in ko sem zadnjič pospravljal sobo, ki mi je nudila, kar nekajkrat prenočišče, mi je ratalo kar mal hudo. No ampak vse se enkrat konča.
Roko na srce, v teh dveh letih se mi je zgodilo toliko stvari, kot prej kar nekaj časa ne. Ali so bile vse odločitve tiste taprave bo pokazal čas...
Nič, konc je spet enega obdobja, počas se bom vrnil v stare tirnice, vsaj kaj se dela tiče, nabral sem si nekaj znanaj in izkušenj, spoznal veliko novih ljudi z nekaterimi bomo sigurno obdržali stike še po koncu tega druženja.
Ker je to čas, ko bo treba začet ali pa bolje rečeno odpret novo poglavje v mojem življenju, bo kmalu napočil tudi čas, ko bo treba doreči še kako drugo stvar v tem življenju in sprejeti še kako odločitev, kaj in kako naprej, ne pa samo čakati nekje skrit za vogalom in prelagati odločanje na neke boljše čase, ki jih nikoli ne bo.
Nič, šole bo počas konec, čaka me še nekaj malega izpitov in dokončanje diplome, za vse ostalo pa še malo časa in ...

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nujno zlo

Po navadi tega ne delam

In čudak leta 2019 je...