Nekje vmes

ali kot bi rekli naši južni brati nekdje između ;) aja kaj že mislim, hja o tem da sem vedno nekje vmes med željami in resničnostjo ali bolje rečeno realnimi možnostmi.

OK, da mal pojasnim, spomnim se dve leti nazaj, ko sem mel velike želje in apetite pa žal malo realnih možnosti, da to res uresničim a kaj ko žal o tem nisem nikol prav razmišljal in je zarad tega vedno sledilo novo razočaranje.

V vsaki stvari je uspeh odvisen od večih dejavnikov. Najprej a je to sploh izvedljivo realno, potem ali si sam dost dober da to izvedeš in pa seved podpora zunanje javnosti, ki včasih pripomore k temu, da človek premika gore.

Kolk lažje je če imaš nekoga, ki te podpira in verjame v tebe, ki ti stoji ob strani ko so pred teboj taki in drugačni izzivi, ki ti jih življenje ponuja. Seveda pa največje breme vedno ostane na nas samih, da se skoncentriramo na poti do cilja, ki ga imamo pred sabo in da ne popuščamo pri raznih ovirah, ki se nam pri tem postavljajo pred noge.

Kaj sem že hotel sploh povedat?? Aha, življenje je veliko lažje, če smo realni pri izbiri svojih ciljev, če nočemo vsega na enkrat in če imamo od zadaj še nekoga, ki včas mal porine, ko zadeva izgubi tisti zagon, ki je potreben da se vse to izvede.

Tak, zima je nepreklicno tu, čas je da se mal spremeni ritem, da se malo umirim, da si vzamem čas še za stvari okoli in zraven mene, čas ko si tud naša preljuba zemljica nadene plašč beline prav zarad tega, da si nabere novih moči za izzive, ki ji bomo pripravili MI ljudje v prihodnosti. In prav to bom naredil tud jaz zdaj čez zimo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2