OPOZORILO

da telo, ko začneš delati z njim, kot z kupom "dreka". A zakaj?? Ja zato, ker ko ima vsega dovolj začne "trobit" na svoj način in te opozarjat, da je prišel čas, da daš v prestavo ali dve nižje, da mal popustiš in s tem narediš velko uslugo sebi in svoji "mašini". Ja točno to se sedaj dogaja meni, no pa da bo mera taprava se mi to ne dogaja prvič, ampak se mi je to že zgodilo. A kaj?? Ja to pač, da me kar naprej nekaj boli, da nimam več prave motivacije za tekme in da čutim, da moram mal popustit...

Se pa seveda temu nič ne čudim, ker po lanski sezoni, ki se je začela že v zimskem času, z zimsko Tran-Slo, pa potem maraton, pa Pohorje, pa Balaton, pa gorska Tran-Slo, pa spet maraton, pa Sladkih 6, pa vmes še kaki tek... Pa vedno naporna zima, pa kar nadaljevanje v pomlad spet najprej s polovičko, pa pol Čazma, pa spet maraton... In to vse na polno, seveda tud zelo uspešno!! In moral bi vedeti, da se bo tud men to spet zgodilo. In to je, da bom začutil bolečine. Najprej križ, ki sem ga k sreči hitro saniral, vendar ne dovolj, ker me je po maratonu spet "štihnilo", pa pol posledica tega zategnjena stegenjska mišica, katere zategnjenost se je nadaljevala v stopalo z vnetjem plantarnega fasciitisa. Posledično tud prvi odstop v Vogau...

In pol začnem hodit k raznim specialistom, da bi to čimprej rešil, dokler mi končno ne kapne, kaj pa, ko bi mal popustil, kaj pa to, a?? Ja in sem. Popustil, no nisem glih nehal tečt, sem pa res zmanjšal tempo, kilometre, v maju sem si celo privoščil dan pavze hahaha... No šalo na stran. ampak resno, sem popustil, sem začel gledat na to in delat na tem, da saniram svojo "mašino".

Roko na srce, glede na vse tekme, ki sem jih oddelal v zadnjem letu in pol je bilo samo vprašanje, kdaj se mi bo to zgodilo in žal mi je edino, da nisem že sam tolk pameten, da bi prej mal spustil in, da do tega sploh nebi prišlo.

Je pa res, da že čutim izboljšanje, vendar pa Balaton ostaja pod velikim "?".

Aja pa še nekaj, ker za dobrega tekača ni pomemben samo tek, bom začel spet z redno vadbno za moč, no ne mislim glih prekladat nekih silnih gvihtov, ampak nekaj malga pa bo treba, pa tud kak trebušnjak in skleca ne bosta škodla..

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2