Moj sistem ne deluje

kot kup raznih reklam s katerimi nas bombardirajo po internetu in TVju. No predvsem je tu FB na katerem dnevno vidim, da v kratkem času prideš do sanjskih trebušnjakov ali pa do ne vem kakih mišic. 

Jaz nikoli prej nisem kaj dosti spremljal mojga napredka, ker pa je interna tekma v polnem teku sem pred enim mesecem potegnu ven meter in naredil par meritev. No po dobrem mesecu pa je čas za ponovno merjenje in primerjavo rezultatov.

Najprej pa nekaj o načinu treninga. Povdarek v tem mesecu je na t.i. crossfit načinu treninga. Jaz to izvajam na strehi našega bloka, pri tem pa si pomagam z TRXom in 16 kilskim kettlebellom. Trening mi skupaj z ogrevanjem vzame dobro urco časa. Vsebuje pa od enostavnih vaj kot so sklece, vojaški poskoki z kombinacijo dvigov trupa na drogu, počepov, plankov in pa do vsemogočih vaj z kettlebelom in pa TRXom. V glavnem trudim se da vključim čim več mišic in tako krepim celo telo in ne le samo posamezne dele. Moj cilj je v bistvu močno podvozje se pravi trup in nisem tako skoncentriran samo na ne vem npr. trebušnjake ali pa roke...

Sedaj pa k bistvu oz. metru.

7. novemra je meter pokazal

85 cm okoli pasu
95 cm okoli prsi
114 cm okoli ram
74 kg

10. decembra pa

82 cm okoli pasu
98 cm okoli prsi
115 cm okoli ram
73,4 kg

Zaključek je, kdo si želi hitrega napredka, naj se raj obrne na kako reklamo na FBju. Ko bo tekme konec pa dodam še nekaj slik.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2