12, 16, 20

tako gre za enkrat po kilah teža kettlebllov s katerimi sem in še treniram. OK 12 kilskega bom uporabljal samo za TGU, od 16-ke pa sem se za enkrat poslovil. To lahko potrdim danes, ko sem prvič delal z 20-ko in moram rečt, da kar uspešno. Sem pa s strahom šel po štengah danes zjutraj in v roki nesu 20 kilsko mrcino. Ja tako za ogrevanje se najprej peš vspnem 5 nadstropij na streho našega bloka, kjer je moj trening plac. Če samo pomislim, da sem poleti letos začel s kombinacijo 12 in 16 kilskega kettlebella, ker pač enih vaj niti pod razno nisem ne, uspel ne upal narediti z 16-ko, naprimer snatch-a, sem danes nesu pač samo 20-ko mal tud zarad tega, ker si pač ne predstavljam, da bi po štengah vleku 36 kil, in pač mislu no če ne druga swinge pa cleane bom ša že nekak delal.

Zdaj sem opravil prvi trening in se lahko pohvalim, da sem opravil vse vaje kot z 16-ko, res da je šlo tu pa tam mal bolj trdo, šlo pa je. Sem pa siguren, da pa nebi šlo, če nebi prej pilil tehnike vaj z lažjimi kettlebelli. Ker le s pravilno tehniko, pa da ne bo kdo mislu, da je moja 100 procentna, še daleč od tega, ker se imal še velik za naučit, ampak le dobra tehnika ti omogoča ivedbo vseh vaj.

Torej cilj za napre je, da začnem najbrž v marcu s programom simple and sinister in pa do poletja 100 snatchev v 5-ih minutah z 20-ko pa da vidimo...

Kettlebell familiy


Osnovne tehnike pa si oglejte na tem videu, kjer boste zvedeli, kaj pomenijo vsi zgoraj našteti izrazi...




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2