Padec discipline

takoj pomeni zastoj pri napredku. Pri meni seveda ne gre za padec discipline pri treningih pač pa bolj za padec discipline pri prehrani. Ko sem govoril, da je december najbolj naporen mesec kar se prehrane tiče pa se je pri meni izkazalo, da pa je lahko januar še hujši :). No saj ni tak hudo le mal sem se vrnil k starim razvadam v bistvu pa nič drastičnega pač mogoče malo več večernih prigrizkov v obliki arašidov pa tu pa tam mal pomagam Živi pri kakih slanih presticah in podobnemu. Žal pa se vse to takoj pozna in tako je še bolj vidno kako je pri vsem tem pomembna prehrana. Mogoč mi mal več OHjev paše tud zarad tega, ker je zdaj končno dost snega in kar velik časa preživim na tekaških in tako kar dost tud OHje, ker je pač na tekaških zelo teško bit skoz na nekih nizkih obratih.

Kakor koli že, spet sem potegno ven meter in ta je pokazal tole:
pas 80,5 cm
prsa 101 cm
rame 116,5
72.2 kg.

Po meritvah se lahko pa vseen vidi, da le pridobivam na mišični masi in izgubljam maščobo, saj kile stagnirajo oziroma celo malo padajo.

Sma pa s Tatjano sedaj nabavla kaliper in boma enkrat ko bo mal mira opravla sama meritve in pol bo slika še malo bolj jasna.

Tole bo pokazalo kako napreduje najina tekma...



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2