Debate,

ki se pojavljajo na raznih forumih predvsem glede razne kolesarske opreme, v mislih imam predvsem oblačila in drugi manjši dodatki, ki vsakemu kolesarju pridejo prav so vedno vroče. Mnenja se krešejo o kvaliteti stvari.

Pa, da še jaz povem svoje mnenje in izkušnje. Kot prvo naj povem, da spadam v bistvu med tiste, ki nakupujejo predvsem manj vredne stvari oz. stvari, ki niso neke velike vrednosti. Npr. niti na misel mi ne pride, da bi si s Kitajske naroči recimo okvir kolesa in zanj dal neka 100 evrov. Redno pa kupujem tekstil in do sedaj imam zelo dobre izkušnje. Kar se tiče kolesarskih dresov in ostalih stvari sem še vedno dobil dobro robo, ki se v ničemer ni razlikovala od tiste, ki jo ponuja recimo Hervis ali pa Intersport. No seveda je precejšnja razlika v ceni. Se pa lotim nakupa premišljeno, pregledam odzive kucpev in pa predvsem število naročil, ki je po izkušnjah kar pomemben podatek. 

Sice je že kar nekaj časa od zadnjega nakupa dresa pri nas, ki je bil kao super duper kvaliteta, od Topra in je bil že, kaj pa vem ziher pred petimi leti 70 evrov in to po vezah, pa so se mi hlače raztrgle prej ko v eni sezoni.

Kakor koli mene bo težko prepričat, da je roba, ki se pri nas prodaja po nekajkratni ceni boljša od tiste, ki jo naročim od Kitajca.

Zadnji nakup dresa.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta