H koncu

gre gorsko kolesarska sezona, saj prihaja del leta, ko so spusti s Pohorja lahko kar naporni, predvsem zaradi mraza. Ko se malo prešvicaš v breg je pol spust sploh za mene, ki sem len kar se tiče nošenja rezervnih cot prava nočna mora, ker me nazebe ko psa. Zato je alternativa sedaj cestak in pač ubiranje cest po Dravski dolini. Sem pa letos res več kot polovico voženj naredil z gorcem, zaradi česar imam dosti manj kilometrine. Sem mal vrgu oko na statistiko voženj in sem ugotovil, da sem bil letos vse skupaj več kot 100 krat na biciklu od tega sem bil 55 krat na gorcu, kar pomeni da sem naredil za od oka 50.000 višinskih metrov vzponov. Če vzamem še, da ponavad na biciklu zdržim malenkost več kot dve ure, so potem tu vsi podatki, kar se kolesarjenja tiče.

Kar je tudi vzpodbudno je to, da še vedno na Pohorje prilezem v spodobnem času in, da se tud po cesti peljem še vedno več kot 30 km/h v povprečju pa, da ne rabim vrečt duše iz sebe.

Kolk kilometrov mi bo še uspelo narediti letos je vse odvisno od vremene, trenutno je bolj kislo a se kažem, da še bo nekaj toplih dni do zime, ko bom bicikle pospravu, no vsaj upam, da bo tako in, da bo zima prijazna do nas.

Po slikah, ki jih kaže Rogla danes so obeti več kot dobri.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2