Zakaj že

nastaja tole v obliki bloga, ki ga pišem zadnje čase kar pogosto. V prvi vrsti zarad tega, ker pač to rad delam, pišem, da ne bo pomote, no pa tud je zanimivo za nazaj pogledat kaj se je v določenem obdobju dogajalo z mano in okolico. Torej odgovor je jasn, to delam zarad drugih. Tu pa tam mislim, da mogoč napišem kaj s čim sem kdaj še komu dal nasvet ali pa mu pomagal al pa ga vsaj spravi v dobro voljo. No o tem pa pojma nimam, ker komentarje imam že nekaj časa izklopljene, je pa res da tu pa tam mal pošpegam na statistiko in vidim, da pa jih nekaj le zaide na tole stran. Najpomembneje pa je to, da vem, da mi ni vseen kaj se dogaja v moji okolici in čeprav se včasih malo premzam pa me tu pa tam le malo zanese in pokritiziram kaj, pa se mi zdi, da včasih tud kaj pohvalim. 

Torej rezultat je na dlani, pisal bom še dalje o vsem kar mi bo v danem trenutku padlo na pamet in zaradi tega bodo zapiski včas vsakih par dni al pa ne bo nič tud par tednov.

Kot veste sem malo oddaljen od doma in spremljanje notranje politike mi ni neki hud hobi a mi vseeno rata malo ugotovit kaj se dogaja v naši ljubi deželi. In če na kratko povzamem: Vlada se bo spet pritoževala nad mejno kontroli, ki se izvaja na meji z Avstrijo (seveda se v Bruslju že vsi tresejeo LOL), imamo spet novo cvetko iz sodstva (od danes naprej sem malo neprišteven tud jaz), pa ziher je še kaj kar izstopa pa žal ne vem, ker pač nisem eden tistih, ki bi bil v konstantnem lovu za novicami.

Kar se moje druge pomembne stvari tiče, to je seveda šport, imam tu kar preveč časa za to in sem kar malo v strahu, da me ne potegne preveč, al naj rečem, da me je že in že čutim bolečine v križu. No nisem čist ziher, mogoč so tud od premetavanja v avtu, kar tud nisem pretirano vajen pa me to sedaj malo tlači. Me je pa včeraj dobil v roke maser in me dodobra zmehčal, tak da me sedaj vse boli od masaže.

Mal mi gre po glavi, da tud posnamem kak vlog a o tem kdaj drugič.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2