Dan pred

veselim decembrom pa je zima prišla tudi čisto do doline in malo pobelila po mestu. Ni kaj letos je res pohitela, me prav zanima kak bo konc mesca. 

Kakor koli že vsepovsod je pravo praznično vzdušje, no vsaj tu v mestu je tako, štanti in kuhano vino na vsakem koraku. Nam to kar odgovarja, saj pridno izkoriščamo, kar nam mesto nudi in gremo vsak večer, ko smo doma mal v mesto, se sprehodimo, ustavimo in poslušamo muziko in kaj spijemo.

Aja, pa da ne pozabim najbolj črnega petka v novembru t.i. "black friday" je povzročil pravi prometni kaos tu v okolici Evroparka, no jaz verjamem ljudem na besedo, ker pač gledat nisem šel, je pa blo zanimivo, da je bil pol v nedelo na pol prazen, ko smo se sprehodli do tja. Ljudje moji, ki vam v očitno ni jasno, da gre v 99% za nateg pa seveda kupujete vse povprek, trgovci pa si manejo roke. 

V glavnem bliža se nakupovalno najbolj obremenjen mesec, no vsaj za nekatere, mi smo že zdavnaj opustili dirko za darili in hrano, ki jo bo v tem mesecu tolk, da se bo metala v kante. Mi bomo raje bolj v izi in poskušali izkoristiti naravo, ki nas je obdarila s snegom in čim več časa preživeti prav tam, na snegu torej.

Za pokušino pa prav prav zimskih z današnje Rogle.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2