-18

danes kaže toplomer ali bolje rečeno mrazomer. Zima je letos tudi v dolini taka, kot je treba. Skoraj cel teden je po malem snežilo in tako po moje nasnežilo okoli pol metra snega v Mariboru, kar je po moje kar lepa količina. Men je super, sicer se je treba malo prilagodit razmeram a ni sile, pač malo dlje časa traja pot kake druge panike pa ni.

Kar se tiče športnih aktivnosti je kljub veliki količini snega tek na smučeh malo ob strani, je pač treba počakat, da se stanje umiri, no ampak danes popoldan bom šel mal pogledat kako je stanje na Rogli. Sem pa vesel, da mi uspeva it dvakrat na teden odtečt en krog, kar je za enkrat okoli 8 kilometrov, včasih malo več, drugič malo manj. A mi gre dobro, tud tetiva ne protestira preveč. Z kilometrino sem že na tretini vseh tekov, ki sem jih odtehel skozi celo leto lani, pa tudi tempo je kar ok, čeglih se z njim preveč ne obremenjujem. Drugače pa stalnica kettlebeli in TRX ter ostale vaje, ki jih pridno delam. Ko sem zadnjič takole malo preračunal naredim na teden tak od oko 600 pa do 800 sklec naprimer. In vsak dan posebej sem hvaležen, da sem zdrav in, da lahko to delam. 

Torej zima je tu in bo še trajala kak teden ali dva, ne glede na to, da se konec tedna mraz, ki se zadržuje te dni poslavlja in, da se bo malo otoplilo. Itak pa je sedaj že skoraj marec in utopično bi bilo pričakovati, da bo še dolgo tako. Je pa fino in prav lepo se da uživati ob pogledu na belino okoli nas.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2