Hoka Clifton 3

so novi copati, ki sem si jih kupil za tek. Je že res, da so moje silne kilometrine že zdavnaj zgodovina a, kot rečeno grem vsaj enkrat pa le tečt na teden in zato mi pač pripadajo vsake tolko tud kaki novi copati za tek

Tokrat sem se odločil, da sprobam z HOKA Clifton 3. Sicer nisem ravno popolnoma seznanjen z trendi in modnimi muhami v teku. Je pa ta copat odmik od minimalističnih copatov, ki so se propagirali v preteklosti. Debel podplat in blaženje a samo 5 mm padec med peto in prsti, to je na grobo opis copata.

Če pa začnem na začetku, pa sem mislu, da so mi poslali prazno škatlo, ko sem jo prijel. Najbrž malo tudi za to, ker slike dajejo občutek, da bo to neka tako težkega kot cokle pa je realnost taka, da so to eni lažjih copat kar sem jih do sedaj obul. Pretekel sem tudi prvi krogec z njimi, dobrih 8 kilometrov in občutek res fajn. Copati mehki a ni tako, da bi se kar pogrezali, kot sem si mislil, da se bodo. 

Glede na kilometrino, ki jo jaz delam zdaj me bodo zdržali par let in glede na to da je zunaj že štirka, predvidevam, da bodo moje naslednji kaka osem ali devetka. Aja še cena, najceneje so bili pri slovenskem uvozniku, glede na to, da je zunaj že nov model, se mi zdi, da je bil dober deal.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2