Gremo v 2019

še prej pa se lahko malo ozrem nazaj. Kot že nekaj let zapovrstjo je tudi to leto minilo prehitro, to je v bistvu stalnica, ki se mi zdi, da se potencira s starostjo, bolj ko si star hitreje čas drvi mimo.

Kar se tiče nas, smo preživeli lepo leto, brez prevelikih pretresov, zdravi smo kot dreni in to na koncu največ šteje, če pa poleg tega še nimaš prevelikih želja, je sreča na dosegu roke.

Če se malo ozrem še po športnih dosežkih, lahko rečem, da je za menoj uspešno in produktivno leto. Ker številke že dolgo več niso merilo s katerim merim dosežke je vse skupaj še veliko bolje a, če vseeno malo dam v številke, potem so se te ustavile nekaj pod 7000 km na kolesu, nekaj čez 600 v teku v bistvu je povprečje nekje 11 ur športa na teden.

Na koncu pa še malo služba, ki ji čedalje težje rečem kariera. Ko sem imel v preteklih letih občutek, da stagniram, se je sedaj ta prevesil v to, da nazadujem. Ker pa sem rekel, da se bom raznih komentarjev o tem izogibal, ker mi pač to povzroča še večjo škodo, naj ostane pri tem kar je.

Skoraj bi pozabil, septembra sem začel z učenjem harmonike in tu pa se lahko pohvalim, da mi fino gre in, da bo o tem še tud kaj napisanega na tem blogu.

Torej srečnga pa zdrauga pa pišemo dlaje tud v novem letu. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2