Podkast scena

se v Sloveniji vztrajno širi. Ko sem pred leti kar veliko poslušal tuje podkaste, pa danes komaj sfolgam z vsemi našimi. Zbirka se skokovito veča in za vsak okus se najde nekaj, tako je sedaj pokrita skoraj vsa tematika, od znanosti, športa, recenzije filmov, nadaljevank, knjig, glasba, torej v eni besedi vse.

Stalnica na tej sceni je itak mreža Apparatus s svojimi podkasti, ki sta se ji pridružila podkast o košarki, ki ga še nisem uspel poslušati, in pa novi podkast O.B.O.D., podkast o serijh, filmih in knjigah. Potem je tu SOS odmev, ki ga vodi že legendarni podkaster Slavko Jerič, ki ga poznamo že iz podkasta Številke. Skoraj bi pozabil zanimiv podkast Zakulisje, ki obravnava uspešne podjetniške zgodbe. No zapustil nas je odličen nogometni podkast Ofsajd a voditelj Jaša se je pojavil z novim , to je Pop n dekl, ki skupaj z še dvema novinarjema Večera obravnava dogodke predvsem v Mariboru. 

Med stalnicami pa še vedno zelo visoko kotira Opazovalnica, katere vsebina je težko opisljiva a vseeno zanimivo poslušanje gre za debato o vsem mogočim (tudi o moških parfumih) med podkast sultanom aka Anže Tomič in Juretom Godlerjem. Stalnica je tudi podkast Podrobnosti, ki je sedaj deloma nadomestil tudi Glave, ki se upam vrnejo z zadnjo sezono GOT. Seveda pa so tu še vsi podkasti VALA 202.

Torej kot rečeno na začetku se je scena okrepila tako, da skoraj pokrije vse kar se da dobiti tudi v tujih jezikih in zato skoraj ni razloga po poslušanju tujih podkastov.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2