Če že imate čas

ga dajte porabit na koristen način. To je misel, ki je te dni vodilo zame. Namreč zapravljanje časa za ždenje na raznih omrežjih, ki so vedno bolj razdeljeni na vaše in naše, na bele, rdeče, črne in ne vem kakšne še je res izgubljanje časa in energije. Torej, če imate kaj viška časa in ga nebi radi izgubljali na tak način, je tu nekaj predlogov za izrabo časa.
Najprej imam tu dva podkasta, prvi je Fejmiči, ki ga vodita dva komika, Žan Papič in Gašper Bergant, v njem ne boste izvedeli nič relevantnega a vendar sta polna nasvetov o vsem, za katere pa priporočam, da jih vzamete z pravo mero humorja in z veliko rezerve. Drugi je Opravičujemo se za vse nevšečnosti, še boljši in si je za temo izbral knjige Štoparski vodnik po galaksiji, in bo obdeloval poglavje po poglavje, za vse, ki ste že prebrali knjige, dober podkast, da obnovite vsebini, za druge vzpodbuda, da knjige preberete ali pa tako kot jaz, ki sem ji že prebral a jih bom še enkrat prav zaradi tega podkasta.

Zdaj pa še nadaljevanka. Po dolgem času in kupu pogledanega na Netflixu lahko dam končno nekaj kar definitivno obeta. Namreč nadaljevanka Snowpiercer. Gre za serijo, ki se dogaja na ogromnem vlaku na katerem so ljudje, ki so tam, ker je svet zajela ledena doba. Vlak je razdeljen na več razredov v katerih so temu primerno razvrščeni potniki, v zadnjih vagonih so ljudje, ki so se tja zatekli kot slepi potniki in so temu primerno obravnavani. Za enkrat gre zgodba v smeri preiskovanja umora, pri čemer spotoma detektiv razkriva še ostale skrivnosti tega vlaka.Za enkrat so na voljo trije deli in serija res obeta.

 
                                                                 
                                                                    vir: IMDB

Kot vedno pa, razmišljajte s svojo glavo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2