Prilagoditi

se je potrebno sploh, ko takole greš za en mesec nekam v tujino in si omejen z tem koliko in kaj boš nesel seboj. Meni je to kar težko, ker pač imam hobije, ki so povezani z določenimi rekviziti, športnimi in drugimi. O tem, da sem spakiral harmoniko v kufer skupaj z obleko je svojevrsten uspeh, kar pa se tiče športnih rekvizitov pa sem se moral zadovoljiti z bolj skromno izbiro. Po tehtnem razmisleku sem tako spakiral tekaške copate, dve gumici, TRX trakove in telovadno podlago. 

Torej kar se miganja tiče sem se prilagodil z vadbo z lastno težo in gumicami ter TRxom, dodajam pa še pohode na bližnji hrib nad hotelom, kar je v bistvu bila ne planirana a dobrodošla popestritev, tako da v bistvu niti ne pogrešam uteži ali kettlebela, bi pa se usedel na kolo za kako vožnjo. Torej, če se hoče se da tudi v omejenem obsegu, vadba v hotelski sobi, tek in hoja v hrib in to je to.

Ostali čas, ki ga imam na voljo pa malo raztegujem mehe, poslušam podkaste in  berem. Kljub temu, da se vse da če se hoče pa je to skoraj ziher moja zadnja napotitev v tujino vsaj kaj se službe tiče. Ko bo čas bom tudi malo napisal o razlogih za to.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta