Lokdaun 2

 se je začel, no tokrat kot se za 2.0 verzijo spodobi malo apgrejdan z policijsko uro in nošenjem mask tudi zunaj. O tem kaj si o tem mislim, bom zadržal za sebe... Si pa edino želim, da to nebi določene skupine ljudi, ki poskušajo s poštenim delom priti skozi življenje to vrglo na beraško palico, ker v to pa sem prepričan, od države ne morejo pričakovati veliko. Sploh glede na to, da vidimo, kako so se v tem času od prvega zaprtja uspeli pripraviti na situacijo, ki so jo vsi napovedovali.

Je pa tale čas tradicionalno bil porabljen za par dni, dopusta, ki sma si ga s Tatjano privoščila zadnja leta, a kot marsikaj drugega je tudi tega odneslo, no skoraj, jaz imam dopust in sem doma, Tatjana pač hodi v službo in bo dopust, ker ga pač imam malo manj poskušala prihranit na čas, ko bomo dejansko lahko imeli dopust. No meni je vreme naklonjeno, tako lepo izkoristim dan, zjutraj za kolo, tek ali kaj podobnega, potem, kak sprehod, pa knjiga, pa harmonika, pa še kako gospodinjsko opravilo, in mi že gre kar na knap s cajtom včasih, tako, da se kar ne znam na čudit tistim, ki jim je doma dolg čas, po vrhu še to govorim jaz, ki sem doma v bloku, kaj bi bilo šele, če bi imel hišo.

Torej v izogib temu, da izgubite zdravo pamet, si privoščite kaj za sprostitev, pojdite v naravo, privoščite si kako dobro knjigo ali nadaljevanko ali pa film, pač nekaj s čim se boste sprostili in kot vedno mislite z lastno glavo


                                                                vir: internet

                                                      

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2