Slovenski krimič

 ki se z lahkoto kosa z vsemi, ki sem jih do sedaj prebral in v bistvu mi je kar malo nerodno, da po vseh teh letih branja nisem prišel do njega že prej. 

Gre za pisatelja Avgusta Demšarja in vsi, ki boste preleteli wikipedijo boste ugotovili, da je napisal kar nekaj krimičev.  Ampak kot pravijo bolje pozno kot nikoli, sem tudi jaz prišel do njega in to res po naključju, ker sem opazil, da se v Mariboru snema nova nadaljevanka in to po knjigi slovenskega, kaj slovenskega mariborskega avtorja. Seveda sem takoj vzel v roke telefon in prebrskal bo cobissu in rezerviral prvo knjigo, ki je bila na voljo. Seveda to ni bila prva knjiga v seriji, ampak kaj čemo. Tako sem na dah prebral Otok, ki me je tako navdušil, da sem takoj za tem prebral še Olje na balkonu in Pohorsko transverzalo, včeraj pa zaključil z Miloše in na mizi že gledam Tanek led. 

Kot rečeno so knjige zapisane po neke vrstnem redu, ki pa se ga jaz glih ne držim, tako recimo v Milošu že takoj vem, da Miloš ne umre... Torej za razvoj likov je dobro, da se knjige berejo po vrsti, ampak kaj čemo jaz sem zajebal že v štartu in zdaj kaj je je. 

Drugače pa kot rečeno, dobre zgodbe, dobri liki, za mene kot Mariborčana še zanimivo okolje dogajanja v vsakem pogledu knjige vredne, da jih bralec vzame v roke.



                                                                     vir: internet

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2