Vsaj nekaj gre po planu

 če je že vse napeto in so taki časi, da počasi še tisti, ki poskušamo držati glavo nad vodo ni ohraniti nekaj zdrave pameti, pa vsaj nekaj gre po planu.

Namreč na začetku leta sem nekako postavil za cilj, da naberem okoli 1000 tekaških kilometrov oz. da grem tečt dvakrat na teden okoli 10 kilometrov in to bi nekako konc leta prineslo tega jurja. Za enkrat kaže, da bo cilj dosežen, je pa res, da se lahko hitro kaj zalomi, kakor koli že sem pa na dobri poti. Seveda se to pozna malo na kolesarskih kilometrih a tudi tu bom po moje pritiščal na tam okoli 4000, kar pa tudi ni tako slabo glede na to, da sem krepko zmanjšal čas treningov za okoli 2 uri tedensko in sem sedaj nekje na 8 ur na teden, kar je v bistvu še en šiht, kar pa je tudi čist OK.

Je pa trenutno vreme res že skoraj zimsko, saj ne nad 1300 metrov, ponekod pa še nižje kar nekaj snega in samo upam lahko, da to ni začeten ruker in bo potem zima spet suha. No po tihem se napoveduje v redu zima, ampak vse vemo kako gre to z vremenskimi napovedmi.

Da se ne spuščam spet v nepotrebne korona izbruhe, za nas življenje gre na prej, kakor koli, da se bodo stvari odvijale je glavni cilj, da iz vsega potegnemo največ pozitivnega.

Pa kot vedno, mislite s svojo glavo. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2