Preveč

 se te dni dogaja, da bi človek temu sploh mogel slediti. Tu so spet in spet novi ukrepi za zajezitev COVIDa, ti se v bistvu spremenijo že preden začnejo veljati, kar pač seveda ni nič novega, potem imamo tud interpelacije politikov eno čez drugo, kar tud ni neki čudež, saj od tega, da nekdo pač ne plača dajatev pri gradnji hiše, do tega, da bi nekdo komu jajca strl in še in še, tako, da je tudi temu skoraj nemogoče slediti. No, pa ne pozabimo na očitno nesposobnega ministra za zdravje, ki ni niti trenil, ko se je zvedelo, da so zdravniki hodili na delovno mesto samo štemplat kartico, delali pa so kje drugje, do tega, da še vedno nimamo zadostnih kapacitet za bolnike z covidom. Ne bom pa omenjam 5 milijardne luknje v proračunu, ki jo bodo morali krpati najbrž še naši otroci.

Ampak, če dam vse to na stran, sem zadnjič enostavno izračunal, da si kratko malo zaslužim 13. in 14 plačo. A zakaj? Torej vsak dan v povprečju namenim dobro uro športu, najbrž to posledično pripomore tudi k boljšemu psihofizičnemu zdravju, kar lahko dokažem z kartoteko in seveda to pripomore tudi k razbremenitvi že pregovorno obremenjenega zdravstva in seveda tudi državne blagajne. Ker pač je seveda čas denar in po enostavni matematiki, naredim torej poleg normalnega šihta še za dva mesca nadur si tako za nagrado zaslužim 13. in 14. plačo, čisto enostavno.

Ok, vredi mal za šalo, a kot vedo, ostanite zdravi, predvsem pa zdrave pameti, če še lahko pri vsem tem.Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2