Adijo PCT

 tako čez noč so "stoka" in odlokočevalci odločili, da PCT v veliki večini ni več pogoj za prosto gibanje, no obdržali pa smo seveda maske. Edina razlaga, da se je obdržal ta ukrep je edino to, da pač je zaloga še prevelika in da pač določeni ljudje morajo še zaslužiti, ker o sami smotrnosti nošenja mask je napisanega že veliko, ampak kot rečeno "stroka" pri nas pač ve več kot vse strokovne inštitucije sveta in to vemo že cel čas. Nekja o tem lahko preberete tudi v tem članku.

Ampak a ima sploh smiel o tem sploh razmišlati... V tem času smo pač dobili že vsi debelo kožo ob poslušanju in branju vseh nebuloz, ki nam jih dnevno servirajo ti, ki se imajo za poklicane, da nam vsak dan trosijo, žač velikokrat kar neumnosti. A nahjuje je, da sejejo strah in napestost med ljudmi, kar je v bistvu najhuje od vsega, Včasih se zdi, da ti ljudje res živijo v nekem vsporednem svetu, saj če nebi, bi lahko kdo tudi pomislil, da nas ima večina dostop do informacij tudi od drugod, kjer lahko vidimo, da se eni lotevajo stvari veliko bolj prevdarno in res na podlagi strokovnih dejstev, ne pa tako kot pri nas, ko imam včasih občutek, da eni kot, da bi malo "šlogali".

Ampak, kot se sedaj zdi bo slej ko prej zmanjkalo zgovorov, ki jih ponuja virus in bodo počasi potonili v pozabo, a kake uslugo s tem sebi sigurno niso naredili, ker zaupanje v naše strokovnjake je padlo na minimum in prav bojim se kaj bo, če se zadeva v kratkem ponovi.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2