Luknje na pasu

službenih hlač mi točno povedo, kako je stanje z mojimi kilami. Pas, ki ga imam že več kot 20 let v hlačah je doživel mnoge pretrese, od tega, da mi je bil kratek, do tega, da sem moral na njega dodati kar tri dodatne luknje. No to so bili res ekstremni časi, ko sem bil že kar malo (pre)suh. No zadnje čase mi je pas zopet začel pripovedovati, da je čas, da bi na njemu zategnil kako luknjo več. Ja vsi vemo, da je enostavno dobiti par kil, znebiti pa se jih je mnogo težje. Pa ne, nisem na lovu za kakršno koli manekensko postavo, ampak samo za tem, da se moja teža giba v okvirih, ki so primerni za mojo višino, seveda bo to prispevalo tudi k boljšemu počutju, pa ne, da se ne počutim dobro. Za enkrat mi gre kar vredu, a vem, da je lahko še bolje.

Torej, tale odsotnost od doma in res reden ritem službe, ki mi ga omogočajo in olajša, da sem uspešen na poti izgube parih kilogramov viška, ki so se mi nabrali v zadnjem letu ali dveh.

Ker k izgubi kil gre z roko v roki prehrana in gibanje, sem kar vesel, ko pogledam, da se pridno bližam zastavljenim ciljem, kar se tiče športnih aktivnosti. Kar se tiče kolesarjenja je seveda v veliko pomoč vreme, ki je vse prej kot poznojesensko in je na trenutke bolj podobno pozno poletnemu, tečt pa se itak da v vsakem vremenu. 

Se pa še na drugih področjih poskušam znebiti kake slabe razvade. Pri tem imam v mislih družabna omrežja. Ravno sem zbrisal IG račun, ker sem enostavno ugotovil, da razen zgube časa od njega nimam nič. Itak vsi vključno z mano prikazujemo samo kako se imamo fajn, torej objave nimajo nobene prave vrednosti, ker vsi vemo, da življenje ni samo dobra hrana ali izleti pač pa je vse kaj drugega, poleg tega pa kaj pa koga briga kaj sem jedu včeri. To je prvi korak, na FB itak ne sledim nikomru, ker sem vse odsledil, tako da spremljam samo objave v dveh skupinah, ena je za avtodom nasvete, druga pa so tekači na smučeh, če me nebi zares zanimale te informacije bi tud FB že zdavnaj skenslal, še prej kot IG. Kar se tiče twiterja pa tu pa tam naletim na kako dobro informacijo, recimo za kako knjigo ali nadaljevanko, ne spuščam pa se v bilo kake debate, ker je vse skupaj itak bob ob steno.

Torej, ne zategujem pasu samo na hlačah, ampak tudi še kje drugje.

Aja, pa ostanite zdravi, predvsem pa zdrave pameti.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2