Med 40 in 50 kilometrov,

en teden celo čez 50 kilometrov teka sem spravil skupaj. To pa je za mene sedaj že res dober rezultat. Na koncu to pomeni, da sem v aprilu pretekel 220 kilometrov. Glede na to koliko sem tekel zadnja leta je to sedaj pa že res spodobna kilometrina. No, po pravici sem nekako načrtoval, da bi se vsaj poskušal približati 200tki, tako, da je tole že kar nadstandard.

Pa še nekaj je dokaj razveseljivo, da ne samo, da sem res spodobno povečal število kilometrov, kar lepo se zvišuje tudi tempo teka, sploh, če se odločim, da tečem malo hitreje mi to z lahkoto uspeva. Roko na srce pa še vedno prevladujejo teki, ki so počasnejši in s tem tudi z lepo nizkim utripom srca. 

Nisem pa nekaj drastično dvignil same ure, ki jih posvetim športu, tako še vedno posvetim športu nekje med 9 do 11 ur na teden, kar se mi zdi kar OK in mi ne povzroča občutka utrujenosti, prej nasprotno. Kombinacija teka, vaj za moč in pa kolesa (beri spinerja), ker sem pač sedaj primoran menjati kolo za spining v fitnesu. K sreči še malo pa se bom lahko spet usedel na kolo in se malo zapeljal po domačem makadamu.

Kakor koli šport je del mene in vsak napredek pa tudi če je še tako majhen je za mene super in nov motiv. Komaj pa čakam, da pridem domov, da lahko začnem z še enim posebnim trenigngom.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2