Nekaj branja

 ker je pač to tudi eden od mojih načinov preživljanja prostega časa. Ja branje knjig. No tokrat imam kar lep izbor prebranih knjig, seveda so vse bile prebrane ali pa še bodo v e obliki.

Torej, po dolgem času ena iz biblosa, lahkoten krimič Mrtvi tek, zgodba, ki opisuje fiktivno dogajanje v času med dirko Tour de France, ki je pri nas zadnje ase nadvse popularna, predvsem po zaslugi naših odličnih kolesarjev. Torej, tu gre za zgodbo o mladeniču, ki ga na čuden način porinejo na dirko, da bi razrešil zločin, ki se dogaja znotraj dirke same. sama zgodba je taka, da bi bila glede na vse preteklo dogajanje v kolesarskih krogih prav lahko tudi mogoča.

Potem sem prebral še en krimič z naslovom And than she was gone, zgodba o nadobudnem mladcu, ki si želi postati detektiv in včasih že kr malo preveč nadobudno raziskuje umor, ki se je zgodil v parku. No na koncu se kljub vsemu izkaže, da je da kako imel prav, ko je trdil, da policija nima pravega morilca. Lahkoten krimič ravno za poletne dni, ki prihajajo. Sem pa na bralnik naložil že nadaljevanje.

V branju imam zadnji del lahkotnega branja zopet iz biblosa Zadnji skrivni dnevnik Hendrika Groena, se mi zdi, da tretji po vrsti in tudi zadnji, Zdi se mi, da ni več tko zabaven a še vedno na trenutke iskren in iskriv. Zopet knjiga, ki bi z lahkoto bila popolnoma resnična. Priporočam vse tri v branje.

No v branju pa imam še knjigo 1984 od Orwela in zadnje Rimljane od Scarrowa. Tako, da nekaj se je, nekaj pa se še bo prebralo.

Z nestrpnostjo pa čakam dva slovenska krimiča, da prideta na biblos.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2