EKO

maraton, ki se je odvijal ta vikend v Štajerski prestolnici res ni imel sreče z vremenom, vendar je vseeno privabil, kar veliko število ljudi, ki so se udeležili kolesarskega maratona, ki je bil v soboto ali pa tekaškega, ki je bil v nedeljo, najbrž pa se je našel keri, ki je bil kar na obeh.
Seveda, sem rekel, da tud jaz ne smem manjkat na 1. EKO maratonu. Najprej sem imel ideje, da bi šel tud na kolesarskega, vendar sem se to premislil, no pa ne, da sem se vstrašu, ampak me je res zanimalo kolk je še ostalo v meni hitrosti, po bolj ali manj sezoni, ki sem jo posvetil svojim nastopom predvsem na ultra tekih. Cilj mi je bil držati konstanten tempo od štarta do cilja, kar mi je tudi uspelo, saj so bila nihanja na 5 kilometrskih odsekih kvečjemu kakih 20 sekund in zato sem zelo zadovoljen. Seveda sem zadovoljen tud z rezultatom saj je čas 1:22:45 eden mojih hitrejših in ne zaostaja veliko za do sedaj najhitrejšim polmaratonom.
Dober obet za naslednje tekme ;)

Tak, da jaz sem super zadovoljen, no pa ne samo z rezultatom, ampak tud z organizacijo, ki jo v Sloveniji kar pogrešam, ko grem na tekmo. No tu je tisti del, ki sem ga jaz lahk videl štimalo v nulo, od dviga številk, do okrepčevalnic, oznak na progi, zapore ceste in na koncu do taglavnega se pravi jedača in pijača. Res vsa pohvala organizatorju v upanju, da to ne bo prvi in zadnji v tem mestu.

Mal pred ciljem.


                                                            

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta