Plan B,

ki bi raje videl, če ga nebi blo, pa vseeno. Lahk pa bi temu tud rekli kot zgodba "Saj ni res pa je!"

Najbrž vas pa le zanima zakaj gre. No gre za to, da so mi ukradli tekaške copate na dopustu, eto zdaj pa reči a ne. OK pa da pojasnim mal več. Ko smo se odpravljali na malo krajši obisk obale (Hrvaške, da ne bo pomote), sem pač tko kot vedno sabo vzel tud copate, kaj pa druga, brez teka pač pr nas ne gre. Malo pred odhodom sem držal v rokah skoraj nove Skylonke, ki pa sem jih pol zamenjal z parom Scotovih copatov, ki sem jih dobil res po promocijski ceni 40 evrov letos spomladi. Roko na srce niso ble bog ve kaki tekmovalni model, ampak za nabiranje kilometrine pa seveda več kot super. No res pa je tudi, da sem jih že kar nekaj uporabljal (po evidenci so mele nekaj čez 780 kilometrov za sabo), no seveda bi jih pa še bil, če se nebi našel na Hrvaškem nek tekaški navdušenec, ki si ni mogel pomagat, da si jih nebi vzel v trajno last. Pa čeprav je pri tem tvegal poškodbo, saj je moral preskočit kake meter štirdeset visoko betonsko ograjo.

No če sem s tem spet koga navdušil za tek pol super, če pa jih bo mel za nogomet pol pa grrrrrr.

Aja, kaj pa plan B!? Ja to pa so Inov8, ki jih imam vedno v avtu za sedežem, tko za hude čase in zdaj so mi še kako prav prišle.

Pa še nekaj, najbrž mi je nepridiprav naredil celo uslugo, ker sem namesto asfalta, ki bi ga te tri dni nabijal, zdaj lepo tekal po potkah, ki so prepletene ob plaži in med oljčnimi nasadi, in lepo užival v res počasnem tempu in tako sem se prvič na dopustu res spočil.

Zdaj pa zgleda tko, ko da sem jih nalašč nastavu, da mi jih odnesejo.

No, evo brez česa sem ostal...



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2