Razlika

v zapisi na tem mestu od začetka in do sedaj je kar velika. Ko sem od začetka večino zapisov posvetil športnim udejstvovanju, tekmam in treningom, pa seveda tudi poškodbam. Pa so sedaj ti zapisi usmerjeni bolj na aktualne teme, no tu pa tam pa tudi kaj napišem o športu. 

Pomlad je tu ni veliko ljudi, ki jih tako ali drugače poznam še vedno veliko tečejo in hodijo na tekaške prireditve. In res moram izrazit vso spoštovanjem vsem, ki so še vedno tako aktivni v tekaških vodah, predvsem vsi tisti, ki so dejavni na daljših razdaljah. Sam niti pomislim ne, da bi se spet podal v kaj takega, včasih tud kar težko verjamem, da sem tekel take razdalje tud sam. Razlogov za to, da me več ne vleče v to je kar nekaj. Mogoč je najbolj pomemben ta, da se mi nikol ni dalo hodit sprehajat na tekme, če pa hočeš bit kolktolko dober pa morš bit kar priden in discipliniran pri treningih, pol pa to potegne za sabo marsikaj, kar pa jaz nisem več pripravljen žrtvovati. Pri tem imam v mislih predvsem čas, ki ga lahko kvalitetno preživim z družino, ker pač nisem tolk zmatran in obremenjen s treningi in vsem ostalim kar potegne vse za seboj. Mogoč pa kdaj še kaj poskusim ko otroci zrastejo.

Do sedaj pa sem popolnoma zadovoljen, da pošportam toliko, da se dobro počutim in da se zluftam, najvažneje pa je da se s tem ne ubijem tako, da pol ni nič z mene.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2