Tak čas

naslednji tedn bo nekje na poti do Grčije. Po nekaj več kot treh letih grem ponovno malo v tujino opravljat svoje delo. Tokrat kar malo s cmokom v grlu, ker puščam doma družino. Predvsem Tatjana bo imela kar veliko dela, ko me ne bo. Otroka pač potrebujeta starša, predvsem Miha, Živa je že skor odrasla punca in že zna skrbeti sama zase. 

Sem pa sedaj pred odhodom dva tedna doma, da postorim vse kaj je takega, da se potem ne bo treba ukvarjati Tatjani z kakimi bedarijami. Seveda pa je to tud čas, da preživimo nekaj časa skupaj in da se imamo fajn. 

Velikonočni prazniki so mimo, mi smo bli kar lepo doma, no mala dva sta šla za eno nočitev dediju in babici v Mursko Soboto, midva pa sma bila doma. Kam daleč tudi ne mormo, ker imamo avto bolj ko ne nevozen. No danes sem ga odpeljal k mehaniku in bom poročal, kaj v bistvu je sploh krivo za ropotanje pri motorju.

Torej, v soboto sem si privoščil nov tattoo.



Nedeljo sma bolj ali manj prelenarila doma na kavču, no seveda sma prej malo pomigala, jaz sem šel malo na kolo, Tatjana pa standardni trening z dodatkom malo teka, saj se pripravlja na Bančne igre.

Včeraj pa smo izkoristili lep dan za sprehod v bližnji okolici, šli malo k Dravi krmit račke in labode, ki pa so bili neka utrujeni in so takole dremali.



Malo smo posedali na klopci in uživali v razgledu in se malo slikali.



Popoldan pa smo dobili še obisk mojih iz Zreč in smo se sprehodili na obvezni sladoled pa do še ene obvezne postojanke v mestu pri Stolni cerkvi.


In tako zaključili lep aprilski dan.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2