Malo razvedrila

sploh v teh dneh ne škodi. Tu je nekaj predlogov za kako dobro nadaljevanko ali knjigo.

Ker smo doma naročniki Netflixa smo sedaj predvsem okupirani z nadaljevankami, ki jih ponuja ta ponudnik. Torej, kaj je za pogledat. Ker je malo športa je za vse tiste, ki imate radi nogomet, dobra nadaljevanka The English game, opisuje začetek profesionalizma v Angliji, druga zanimiva serija pa je v bistvu dokumentarec Suderland til I die, od danes na voljo že druga sezona, ki spremlja klub, ki je v prvi sezoni z visokimi ambicijami po napredovanju v Premier ligo potem izpadel celo v tretjo Angleško ligo. V glavnem dober vpogled v ustroj klubov v Angliji in ob enem žalostno spoznanje, kam sežemo mi z našimi klubi. Z ženo sedaj gledama The Crown, to pa je zgodba o življenju kraljice Elizabete druge. Nazoren opis življenja v zlati kletki aristokracije. Dobra nadaljevanka vredna ogleda.

Če še malo o podkastih, se spisek ni veliko spremenil veseli pa dejstvo, da se v tem času producirajo z nezmanjšano hitrostjo ali pa celo malo bolj, kot ponavadi.

Pa še o branju, sem pri branju knjige Daniela Silve, Portret vohunke, dobra vohunska knjiga opisuje novačenje novih vohunov, dobro branje.


Torej malo za razvedrilo v teh dneh, ko nas z vseh strani bombardirajo z korona virusom in z nebulozami, ki spremljajo razne informacije. Ob enem pa dajejo vse večjo moč vladajočim, da znova in znova producirajo nove ukrepe in kar strah me je kaj bo čez en teden.

Kot vse te dni tudi naprej mislite s svojo glavo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta