2020

  ki ga lahko z eno besedo kaotično je pri koncu. Leto, ki bo zaznamovalo še generacije zanamcev in to v večih stvareh. Ampak o tem je bilo zapisanega že na teh straneh obilo stvari in je skoraj že nesmiselno še naprej razglabljati. 

Kar se naše familije tiče smo vzeli stvari nekako po svoje, pač smo se prilagodili trenutnim razmeram, stvari, ki se nam zdijo smiselne smo prevzeli, stvari, ki se nam zdijo butaste pač ignoriramo. Če na kratko povzamem smo se pač prilagodili in furamo trenutno situacijo brez večjih težav. Tudi kar se zdravja tiče smo za enkrat na varni strani, sigurno veliko k temu pripomore tudi to, da smo konstantno v gibanju, skrbimo za to, da smo vsi telesno aktivni, veliko pa pripomore k temu tudi to, da se ne obremenjujemo s stvarmi na katere tako ali tako nimamo vpliva.

V bistvu pod črto za nas je bilo leto čisto v redu in nas k sreči ni prizadejalo v negativnem smislu, tako, da tako pod črto smo lahko čisto zadovoljni.

Lahko pa na tem mestu mogoče lahko dam komu kako priporočilo v obliki razvedrila za prihodnje leto. 

Torej dobili smo nekaj novih podkastov, ki so vredni poslušanja. Prvi je Zagret za tek, gre za prvi podkast o teku in tekačih na naših tleh, ki ga ustvarja moj znanec Marko Roblek. Podkast, ki je zaštartal z več kot odličnimi gosti, v katerem pa dobite še veliko drugih informacij, ki so koristne za tekače. Potem sta tu dvojec komikov Stare in Novak, ki imata podkast A res tega ne veš, ki v vsaki epizodi skupaj z gostom raziskujeta en pojem ali bolje, eden od njih ve, ostala dva ne vesta, glede na to da ga vodita dva komika je seveda tud poln komičnih vložkov. No še hujša pa sta Fejmiča v isto imenovanem podkastu, Bergant in Papič, ki pa sta tu pa tam že malo negravžna a vedno v mejah normale in sta prava popestritev na naši podkast sceni. Za konec pa še podkast Gospoda, ki ga soustvarjata Jure Godler in David Urankar, ki pa bolj po gosposko razpravljata o gosposkih stvareh. Pa skor bi pozabu še podkast o kultni knjigi Štoparski vodnik po galaksiji, kjer trije avtorji vsako epizodo obdelajo eno poglavje iz te knjige, zraven pa še pokomentirajo te in one zadeve, tega pa res skor ne smete zamuditi, tako kot tudi ne knjige.

Drugače pa obvezno poiščite še LDGD za aktualne politične komentarje, za fuzbalerje pa je obvezen Ofsajd, pa še na stran Vala 202 je potrebno zaviti, kjer je kup vsebin v podkast obliki.


In za konec srečno in zdravi 2021 in naj bo zdrava pamet vaše vodilo v novem letu.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2