Gremo naprej

 točno od tam kjer smo končali. S pandemičnim filingom dalje, šola od doma, delo od doma, ukrepi v takih in drugačnih oblikah, vse to in še več, kar nas še mogoče čaka v prihodnosti. Napovedi namreč niso rožnate.

Ampak tokrat bomo nadaljevali s športom. Tudi tu smo nadaljujem točno tam kjer sem lani zaključil. Malo je grenkega priokusa, ker pač ni možno smučat, kar je po svoje kar absurd, ampak tud to bomo pustili ob strani.

Torej tempo je isti, kot sem si ga zastavil lani, dva teka na teden, ostalo pa vadba z utežmi ali kettlebelom, pa še nekaj teka na smučeh dokler je sneg in so urejene proge. Je pa razveseljivo letos, da so se znova potrudili na Arehu in s pomočjo donacij začeli urejati progo, no nekaj malega sem prispeval tudi sam, ker pač bom z veseljem progo koristil če bo le čas dopuščal. Torej tud kaka dobra novica v teh časih.

Na koncu pa še mogoče misel ali dve o gibanju na splošno. Danes sem zjutraj med tekom poslušal zadnji podkast Zagret za tek, kjer je Marko z gostjo Andrejo Podobnik, ki je že sama po sebi vredna občudovanja, ampak debata je proti koncu nanesla tudi na otroke in gibanje v teh pandemičnih časih. Popolnoma se strinjam, da smo ravno starši tisti, ki smo zgled in vzpodbuda za naše otroke in nobena pandemija ne more biti razlog, da otroci vsaj pol ure na dan nebi porabili za gibanje v naravi.

Torej bodite vzgled svojim naslednikom, vzpodbujajte jih v gibanje in zdravja in veselja bo v izobilju.






Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2