Razkužujemo

 in  to kako, sploh pri nas na delovnem mestu razkužujemo, kaj razkužujemo polivamo razkužila po mizah, po tipkovnicah, po miškah, po telefonih, stolih in ne vem čem še vse. Vse lepo in prav a ko pogledamo statistiko okuženih pri nas na delovnih mestih, pa ajde ne bom reku da smo prvi, ker točne statistike nimam, je pa dejstvo, da smo v vrhu. Saj je vedno prišlo do okužbe vseh v izmeni ali skoraj vseh, ki so bili v celodnevnem stiku. Torej kar se tiče razkuževanja je zadeva jasna, stvar je pač bolj ko ne neučinkovita in ne preprečuje, da se nebi okužili, ko se zadržujemo v manjših prostorih dalj časa.

No pa, da ne bo spet samo neko jamranje, dajmo še kaj bolj vzpodbudnega. Otroci do tretjega razreda so nazaj v šolah, tako veselje je videti redkokdaj, pa verjamem, da je vesel tudi marsikateri starš, ki so bo lahko malo razbremenil. No skupaj z otroci se tudi ostale stvari počasi normalizirajo, če ne po drugem se to vidi po količini prometa zjutraj v mestu, tako, da kakor koli da je ljudje bodo sami začeli živeti to našo novo normalnost.

Tudi na smučiščih je kljub vsem zahtevanim ukrepom dokaj živahno, včeraj je bilo na Arehu vzpodbudno veliko ljudi, ki so prišli iskat D vitamin tudi na bolj naraven način in si tako dvigniti malo imunsko sposobnost, ne pa da so samo zaprti in se filajo z tabletami vitaminov, ki pa najbolj od vseh koristijo tistim, ki jih prodajajo.

Torej stvari med ljudmi grejo na bolje, kar pa se tiče ostalih stvari pa ni vredno zgubljati besed. Ampak, kaj drugega, kot pamet v glavi nam ne preostane.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2