Biti boljši človek

 

posledično nato tudi boljši oče, boljši mož, to je vse kar si želim v prihodnosti. Ker je pač ravno čas, ko si vsi nekaj želimo, je to vse kar si jaz želim.

Je pa lansko leto bilo zelo prijazno do mene in mojih bližnjih, res smo preživeli eno mirno leto, brez kakih pretresov ali težav. Je pa res, da veliko delamo na tem, da je življenje čim bolj mirno in brez pretresov.

A ker je vsako leto čas, da malo prevetrimo tudi stanje na športnem področju sem tudi jaz malo pregledal številke letos.

Torej pretekel sem 1740, 8 kilometrov, na kolesu sem naredil 3371,6 kilometrov, na smučeh sem opravil 284,9, kilometrov, nekaj čez 106 ur sem porabil še za utrjevanje telesa z vajami za moč, potem pa sem še nekaj časa porabil za supanje, skupno sem opravil 554 različnih vadb v skupnem trajanju slabih 476 ur.

Najbolje od vsega pa je, da sem celo leto preživel brez poškodb ali bolezni, ki bi mi lahko preprečile vsakodnevno aktivnost, kar je še sploh super. In ravno to je to, kar mi omogoča, da sem dober človek. In še nekaj je dobro pri tem, da se prav vsak dan veselim naslednjega dne, ko bom spet lahko šel ven v naravo, da se razmigam.

Torej ne začnem nič od začetka, ampak samo nadaljujemo točno tam, kjer smo 31. decembra končali.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2