Instagram športniki

 se zbiraj ob lepih vikendih na smučiščih in č nebi res mel rad zime in športa na smučeh bi jih vrgel v kot in se šel sprehajat ob Dravi.

Ampak res, ker pač smučam že od kar pomnim na kilometer spoznam smučarja in prav na živce mi gre, ko opazujem kupe ljudi, ki so oblečeni v najdražja možna oblačila ni imajo na sebi najboljšo smučarsko opremo, pa na smučkaj komajda stojijo, kaj šele, da bi kaj več. Potem pa se napikujejo pred vlečnicami in sedežnicami, da na progi sploh ne govorim kake trike eni izvajajo in pravi mali čudež je, da se ne zgodi še več nesreč, kot se jih. 

Na koncu za malo resnejše smučarje ostane ali smučanje med tednom ali pa nočna smuka, kjer je nekje razmerje 80 - 20 v korist pravih smučarjev, vikendi pa so žal katastrofa. 

Enako se dogaja na tekaških progah s tem, da imam tam vsaj možnost biti na progi že ob prvem jutranjem svitu in tako zaključim še preden se pojavijo horde ljudi, ker pač tudi tek na smučeh je zadnje čase "in" in si brez objave kako "tečeš" na smučeh, na enem od omrežij nula.

Posebna kasta pa so potem še sprehajalci z ali brez psov, ki se vsujejo po vseh mogočih trasah. Ne samo, da hodijo po tekaških progah, kar je itak že stalnica, seveda se vmes najdejo tudi taki, ki si zaželijo sprehoda tudi po smučarskih progah, kjer smučarji drvijo 50 in več kilometrov na uro. 

In, ko to vse skupaj vidim me res vse bolj mineva, da bi še smučal.

Kakor koli, pač imam kot rečeno preveč rad zimo in zimske športe in bom pač vztrajal, kaj pa čem, seveda pa bom izbiral čim več terminov med tednom, kar pač vedno ne gre, ker je pač seveda med tednom šola in služba. 







Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2