SREČA - ZDRAVJE

ti dve besedi bosta v prihodnjih dneh po moje tolkrat izgovorjeni, da se mojo že mal znucale in pol grejo ti prazniki mimo in noben več mi ne bo reku, da mi želi sreče in zdravja. Al pa da ne bom preveč pesimističen, če bom to le od koga slišal bo to bolj izjema kot pravilo.

No pa saj to sploh ni namen mojga pisanja, mene bolj zanima a je kakšna povezava med SREČO in ZDRAVJEM? Po moje mal je no, ampak se mi bolj zdi da deluje bolj ali manj le enosmerno. Kak to mislim?
Ja tak pač, da če si zdrav še ni rečeno, da maš srečo, no če se sam spomnim Titanika, tam jih je blo velik zdravih pa sreče niso meli (najbrž to ne bo vsem smešno), ampak vseen. Jaz sem sam pri sebi razmišljal kaj bi izbral, če bi se moral odločit med srečo in zdravjem... Ja pri men bi prevladala sreča (v to vštevam seveda tud to, da bom mel srečo, da bom zdrav). Kakor koli že se mi zdi, da je sreča pojem v katerega lahk stlačimo vse naše življenje in ljudi, ki jih imamo radi in ki so nam pomembni. Mislim, da lahko le srečen človek osrečuje ljudi okoli sebe in jim s tem da tisto največ, kaj si zaslužijo.

No pa če potegnem še mal črto pod iztekajočim letom. Ja vsi delajo neke analize in inventure pa zakaj še nebi jaz. Ko tko mal premišljujem lahk rečem, da sem to leto res imel tud jaz SREČO. Mogoče je to tud mal v povezavi z samim lotevanjem stvari, saj, če se stvari človek loti po pameti in ne z glavo skozi zid mu lahk pol to tud rata in pol je človek zadovoljen in lahk reče da se je vse izteklo SREČNO!

Zame je še posebej pomembno, da me razumejo, ker vem, da me je včasih teško razumeti v mojem početju, ampak moji dve babiki, me in spet imam pač SREČO.

Ko bi bilo tud prihodnje in prihodnje in prihodnje in pri....... leto tak bom pa res lahk SREČEN!!!


Aja pa da ne pozabim SREČE IN ZDRAVJA VSEM ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2