Pogled v prihodnost

je tko, tko, lahk bi celo reku, da mal zamegljen in oblačen, sploh, ko pogledam skozi okno in vidim kako je vreme. Ni glih podobno nekemu pomaldnemu maju, ampak bolj spominja na april, če ne celo na marec. Saj jaz osebno se ne pritožujem nad bolj hladnim vremenom, je pa res, da pa ko pošteno premislim imam po svoje rad vse letne čase, tud poletje, čeprav pa mi vročina ni glih pisana na kožo. Seveda, pa je res, da se vsako leto zgodi kaj netipičnega, tko pač je letos pomlad malo manj tipična, se pravi bolj skujana in hladna.
No danes mi je celo uspelo dat rože na balkon, hja pa kaka žalost je šele to, pa ne mislim na rože mislim na blok v katerem stanujem. Na tej strani, ko mam jaz balkon sem edini, ki ima rože na njemu, če pa omenim, da se za rože celo dobijo zastojn boni, pa da smo neki turustični kraj, te pa se je skor že za zjokat.
Aja in kaj sem sploh hotel jaz danes napisat, aja saj res, zadnič sem nekaj bluzil o smislu življenja, no danes pa bom nekaj napredal o prihodnosti.
Hja, najprej o športu, kaj pa, itak je to zame najlažje in najprej bom fertik. To pa zato, ker sem letos tko bi se reklo free-rider, ker nič ne načrtujem, ampak pride 99% tekem,kar tko iz danes na jutri, ko vidim nekaj zanimivega se odločim in grem, tko, da za to ni panike kak pa kaj bo, nekaj se vedno najde. Naslednja taka bolj izzivalna bo tale.
Aha, naprej je tu služba. Ja treba se bo počas vrnat delat, no saj tud do zdaj sem skoz, ampak zadnje dve leti mal drgač, kot pa sem bil vajen. Ampak vse se enkrat konča in tud tiste lepe stvari, ja te ponavadi vedno prehitro. Tko, da nekaj malga uživanja je še ostalo, vendar pa se bom postopoma vrno v ustaljen delovnik. No čist točno še tud ne vem, kaj me sploh čaka v službi, upam pa da bo zanimivo, no pa ziher, da bo, ker jaz vedno naredm, da je ;)
In na koncu, še preostanek življenja. No tisti, ki me poznajo, bojo zdaj mogoč pomislili, da mi pri tem mojem športanju in pa službi ne ostane kaj velik časa za ostale stvari. Ja včas res gre na knap, vendar tud za kaj druga še imam čas, ki pa ga včas ne znam prav izkoristit, ali pa bolje rečeno se obremenjujem s stvarmi , ki jih sploh ni. Ampak počas bo tega dost, treba se bo odločit v kero smer bom zajadral, kaj je tisto za kar sem 100% da bo tapravo. Takoj, ko bom čist ziher pa itak napišem, kaj je tisto.
Mogoč pa je le letos tisto leto, ko se bojo stvari postavile na svoje mesto, mogoč pa se le nekak, lahk bi reku naštelam...

Al pa če bi začel živet tkole. HAHAHA, saj se hecam ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2