Gomorra

je naslov ene od najboljših nadaljevank kar sem jih kdaj pogledal in glede na napoved se bo zadeva še kar nekaj časa dogajala. Do sedaj sta zunaj prvi dve sezoni, ki sem jih pogledal v šubu (tak pač je ko si na bolniški pa maš preveč časa). No pa tud, če nebi bil bi po moje zadevo pogledal dokaj hitro. 

Že nekaj časa je dejstvo, da se dobre serije producirajo v Evropi, z tu pa tam kako svetlo izjemo, ki pride iz Amerike. Tako nas serija popelje na jug Italije v najtemnejše kotičke prekupčevanja z mamili in boja za teritorij. In za ta del Italije res velja "Što južnije, to tužnije". Igralci so dobri in prepričljivi in se odlično razvijajo skozi sezono. Tako lahko spoznamo nebogljenega sinčka, ki se skozi dve sezoni prelevi v pravega mafijskega, če ne že botra pa vsaj neizprosnega morilca. In cel kup drugih likov, ki pa jih ne bom opisoval ali našteval, da ne povem preveč za tiste, ki serije še niste gledali.

O sami zgodbi ne mislim razglabljati, ker bi to ne imelo smisla, verjamem tudi, da tistim, ki ste ljubitelji gledanja serij najbrž ta ni ušla, če pa vam slučajno je pa le pobrskajte po pretočnikih in si jo privoščite, ne bo vam žal. 

Nekaj o vsebini in igralcih pa najdete za začetek TU.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2