Preskoči na glavno vsebino

Treniranje discipline

ali kako bi se drugače lahko reklo temu, da je človek malo bolj resen pri prehrani. Dve leti nazaj mi je uspelo kar nekaj mesecev držati nizko hidratno prehrano in rezultati so bili zavidljivi. Zato ne vidim razloga, da mi to nebi uspelo tudi zdaj. Ja, vem, da se bom nekaj časa počutil ko drek, pol pa se telo navadi da funkcionira z manj cukra pa gre čist OK. Itak pa ne vem kaj je problem dokler se lahko je meso pa zelenjava in sir. V končni fazi sploh ni pomembno, da treniraš na vse pretege, če pa pol zbašeš v sebe vso svinjarijo, kar jo svet premore, je bolje trenirati po pameti pa tud jesti tak. No projekt začnem z današnjim dnem pa da vidimo, če mi bo ratalo, seveda bom sproti poročal, ne mislim pa vodit neke evidence in meritev, kot sem to delal pred leti. Bom objavil eno sliko od danes, pa se čez mesec spet mal pokažem pa se bo že kaj videlo.
Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dekle, ki se je igralo z ognjem

je naslov druge knjige, oz. nadaljevanje Dekleta z zmajskim tatujem. Opis prve boste našli, če boste malo pobrskali po zapisih. 
Torej gre za nadaljevanje zgodbe v kateri se vse plete okoli glavne junakinje, s tem, da v tem delu izvemo tudi nekaj zgodbe za nazaj, ki nam pomaga razumeti karakter glavne junakinje. Zgodba je napisana v istem slogu kot v prvem delu in bralca drži priklenjenega in s težkim srcem sem jo odlagal med branjem. 
No po prebrani knjigi sem si ogledal še film, ki je bil posnet. Mogoče bi moral pustit malo čaa vmes a sem bil preveč radoveden in sem si ga ogledal takoj. Žal je knjiga preveč obsežna, zato pač film ne more opisati vsega, kar je v knjigi, no še vedno pa je zadel bistvo in to je najbolj pomembno. 
Tretji del pa bo žal moral počakati, da se vrnem domov.

Veliko prepozno

so se naši vladarji odločili, da v našo preljubo državo spustijo tudi kakega tujega vlagatelja oz. tujo koorporacijo, ki bo pri nas zgradila tovarno in omogočila pregovorno delovnim Slovencem, da lahko delajo. Kako se bo primer Magna v resnici razpletel bomo še videl, se pa vsaj dogaja.

Vsako jutro preletim samo en novičarski portal na telefonu in to je portal nacionalke. Včasih celo najdem kaj zanimivega, tako, kot danes tole. O tem kako pa Slovaki s pridom izkoriščajo tuje vlagatelje, ki niso v njihovi državi samo zato, da bi pomolzli poceni delovno silo. Za kaj takega je nam oz. našim vladarjem vlak že zdavnaj odpeljal. Eno je to, da je naša država zbirokratizirana do plafona, drugo pa je, da so velike firme v teh leti že zdavnaj ugotovili, kje se da dobro in učinkovito poslovati in so se že ustalili, ter po načelu ne menjaj konja, ki zmaguje pač nimajo veliko interesa delati eksperimentov.

Sedaj, ko imamo vsi končno interes po prihodu tujcev, ki bi vsaj kupili kako podjetje na ro…

Zapakiral

sem mojo polarko RCX5, če kdo rabi kaj takega...