Malo preveč optimizma

je bilo v meni, ker sem bil prepričan, da mi bo par tablet proti zakrčenosti mišic pomagalo in bom lahko že vsaj tolk v pogonu, da bom lahko šel v službo. Žal sem se malo zmotil. V ponedeljek sem bil pri svojem zdravniku, ki mi je dal zdravilo, da bi mi popustil mišični spazem, na koncu pa sem celo noč trpel take bolečine, ki jih ne morem opisat, tako, da je v torek spet sledil obisk pri zdravniku, ki pa sem ga sedaj zapustil z tremi dozami injekcij in z konjskimi tabletami. No to mi je končno prijelo tako, da sem se po treh dneh lahko naspal. 

Sedaj pa počasi zobam tablete in vmes hodim fizioterapevtu, ki mi bo čim bolj poskušal sprostiti mišice, ki mi jih je popolnoma zategnilo v hrbtu in riti.

V glavnem pozitivno dalje, pač je telo spet reklo, da ima dovolj mojega zlorabljanja. Se pač tako kot vedno vse skupaj nakopiči in potem nekje vseka na plano. Služba, stres, preveč športa, premalo počitka in ker je telo pametno ti pač samo zategne ročno, če jo sam ne znaš. 

Žalostno je samo to, da sem že tolk star, da bi lahko to že sam vedel in se mi to nebi dogajalo, ampak saj vem kako je, lahko je bit pameten za druge, ko pa gre za mene pa žal nisem.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2