Vsebinske spremembe

je lahko opazil tisti, ki spremlja kaj tele zapiske. Od tega, da sem prvotno vse teme namenjal športu in stvarem v povezavi z njim, se sedaj raje dotaknem kakšne aktualne teme, ki vpliva na naše življenje. No tu pa tam pa napišem kaj tudi o kakšni dobri knjigi, ki sem jo prebral ali pa o podcastu, ki sem ga poslušal. No ko bo kaj časa se bom lotil tudi oblikovnih, ampak to lahko še malo počaka.

Danes pa se malo vračam k prvotni temi, to je šport. Če ne pišem o njem še ne pomeni, da se z njim tudi več ne ukvarjam. Šport je del mene in moje družine, poskušamo, da smo vsi čim bolj dejavni, je pa res, da se tudi tu cilji in panoge spreminjajo. Tako sem jaz letošnjo zimo spet stopil na alpske smuči, no k temu sta največ pripomogla otroka, ampak sem vesel, da je tako. 

Torej medtem, ko Tatjana gre po svoji začrtani poti in ciljem kar se športa tiče, saj ne odstopa veliko ne pri treningih še manj pri prehrani, pa sem jaz tisti, ki delam vse po malem. Seveda to pomeni, da nič potem od tega nisem. Tako ne bom nikoli več zelo dober pri teku ali kolesarjenju, saj se preveč ukvarjam tud z kettlebelli in sem zato posledično kar nekaj težji, kot sem bil ko sem samo tekel in kolesaril, seveda pa ne bom nikoli imel strašnih mišic, ker se kar naprej ukvarjam z vzdržljivostnimi športi in sproti kurim to, kar pridelam v gymu. No tud pri prehrani nisem neki biser, sicer se trudim kolkor se da a mi vsake tolko mal spodrsne. Ampak nič ne zato, šport je v nas in je naš način življenja, pomaga nam, da se družimo, lažje prenašamo stres in, da smo zdravi in to je najbolj važno.

Torej zima je mimo, tekaške smuči smo pospravili in sedaj je na vrsti kolesarjenje. Kot vedno sem otvoril sezono z cestakom, a sem komaj čakal, da grem na gorca, ker to je kolesarjenje, ki ni samo za telo ampak tudi za dušo. Torej prvi kilometri so za mano in danes sem bil kar presenečen v kako solidnem času sem prilezel na Pohorje, no ne bom reku, da ni šlo trdo, ampak čas pa je vzpodbuden.

Je pa na koncu razgled tisti, ki na vrhu nikoli ne razočara.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2