Ko so družabna omrežja prostor za sproščanje frustracij

in ne samo to, ampak eni gredo čez vse meje dobrega okusa. Posledice, ki pa s tem nastajajo pa nikogar ne zanimajo. Vendar so tu v ozadju ljudje, ki živijo svoje življenje in so v prvi vrsti ljudje, očetje, možje, žene, starši, itd. 

Ni tako dolgo nazaj, ko je nekdo zaradi objave na youtubu naredil samomor. Pa a je sploh naredil kaj takega, po moje ne, saj take stvari počne cel kup ljudi. A žal je to osebo pripeljalo na rob obupa in je naredil samomor. 

Očitno je na tem svetu cel kup zafrustrirancev, ki sproščajo svoje frustracije na način, da se na tak ali drugačen način spravljajo na ljudi, ki so jim kao storili neko krivico. Konkretno je bil nazadnje tarča policist, ki je opravljal svoje delo in to je kaznovanje oseb, ki delajo takšne ali drugačne prekrške. Pa se te osebe zavedajo, da bi se temu lahko izognili na popolnoma enostaven način in to je, da bi se pač v čim večji meri izogibali početi stvari, ki so prepovedane, pa ne samo to, še bolje bi bilo, če bi se zavedali, da s tem spravljajo v nevarnost ostale, ki so v tistem trenutku v njihovi bližini. pošteno povedano, me po domače povedano boli, če se tak poči v drevo in s tem poškoduje sebe. povsem nekaj drugega pa je ko zaradi take bedarije nastrada nekdo, ki ni pri tem nič kriv. In vem, da jih je takih cel kup in prav rad bi videl, da bi vsak dan eden o teh revežev javno povedal kdo mu je to naredil. 

Na koncu pa imamo potem še cel kup "pametnih" komentatorjev, ki vse vedo in še oni dodajo svoj veleumni dodatek k celi stvari. Včasih se mi zdi, da bi mogli bit kot Kitajci in enostavno prepovedat določene internetne strani. Če pa ne to, pa identificirat posameznike in izvest ustrezne ukrepe in to nato tudi javno objavit.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2